Παράσταση "Ξένη Γλώσσα" στο Kinitiras Studio

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Γκουγκλ, τον Λάρυ και τον Σεργκέι, που μου δίνουν την ευκαιρία από αυτό εδώ το βήμα να απευθύνω πρόσκληση σε όλους σας να έρθετε και να παρακολουθήσετε την παράσταση "Ξένη Γλώσσα" που θα παίζεται στο Kinitiras Studio, κάτω από την σκιά της Ακρόπολης, κάθε Δευτέρα και Τρίτη του Νοέμβρη. (εώς και 24/11)
Σας προσκαλώ να παρακολουθήσετε αυτήν την συγκεκριμένη παράσταση, γιατί..γιατί έχω γράψει τα κείμενα της συγκεκριμένης παράστασης! (τώρα αν αναρωτιέστε ποιος τρελός βρέθηκε και μου ανάθεσε να γράψω κείμενα για μια παράσταση, ε ναι λοιπόν! το ομολογώ, η σκηνοθέτης είναι ερωμένη μου! Αγαπιόμαστε και αδιαφορώ για την κοινωνική κατακραυγή!)

Και τώρα λίγα λόγια για το έργο:

Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει την παράδοση της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας με την σπιρτάδα του καραγκιόζη, ενώ ταυτόχρονα εξερευνάει σε βάθος τις μεταφυσικές ανησυχίες του αυθεντικού αμερικάνικου καράτε ( βλ. Στίβεν Σίγκαλ) κάτω από την αισιόδοξη προοπτική των μεγάλων σοβιετικών δημιουργών ( Ταρκόφσκι, Μιχάλκοφ, κλπ)
Μια παράσταση που θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ως η μεταφορά του μύθου του Κλούβιου και της Σουβλίτσας στον Ιαπωνικό μεσαίωνα, αν μόνο δεν διαδραματιζόταν στην Αθήνα του 2009. (ατυχία!)

Μια παράσταση εμπνευσμένη από την βαθιά ζάλη της γενιάς του τζελ και των ροζ αντικαταθλιπτικών, των ανθο-ιαμάτων του Bach και των κονκάρδων με την φάτσα του Αντρέα και βεβαίως της κολόνιας Azzaro.

(μετά από παράκληση της σκηνοθέτριας του έργου, που για ευνόητους λόγους δεν μπορούσα να αγνοήσω, πρέπει εδώ να σημειώσω ότι την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν και φυσιολογικοί άνθρωποι, πέραν των αναγνωστών του blog που εξ' ορισμού λογίζονται ως διαταραγμένοι και μη φυσιολογικοί)

Τέλος πάντων, όπως και να έχει, ελάτε όλοι, φυσιολογικοί και μη, καθώς με τους αναγνώστες μόνο του blog δεν βγαίνουν τα έξοδα της παράστασης! (έχουμε κάνει και υπερ-παραγωγή... Τι τον ήθελες αγάπη μου τον Μπεν Χουρ...)

Ελάτε λοιπόν για να ανακαλύψετε πως μια απίθανη αλλά και ταυτόχρονα αναπόφευκτη συνάντηση, μπορεί να είναι μια συνάντηση χωρίς μήνυμα - για όλους μας!
Και πως, αυτό που δεν μπορεί ποτέ να ειπωθεί, είναι τελικά το πιο σημαντικό.

Πληροφορίες - κρατήσεις στο 210 9248328


0 comments

Make A Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

top